• Nedavno
  • -18 %
2017 FCFB Carbon MTB Fork 27.5 / 29er Downhill DH Bicikle Fork Bicicletas teška prednja vilica mtb Fibre Tapered 9mm bike

2017 FCFB Carbon MTB Fork 27.5 / 29er Downhill DH Bicikle Fork Bicicletas teška prednja vilica mtb Fibre Tapered

HRK 470.00
HRK 573.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

U usporedbi s titan, čelika, aluminija i drugim metalnim materijala, karbonskih vlakana prema fizikalnim svojstvima velikog intenziteta, visoki modul, niske gustoće, stopa linearnog širenja i drugim obilježjima može nazvati kraljem novih materijala. To dovodi do same visoke specifične snage i удельному modul karbonskih vlakana u svim visokoučinkovita vlakna. Karbonskih vlakana-to je neka vrsta novi materijal sa odličnim mehaničkim svojstvima. Općenito nakon visoke temperature grafitizacije 3000 ° c, gustoća do 2,0 g po kubičnom centimetru.
Dongguan City Star Yao Bicikle Za Bicikle Co. Toplinska vodljivost smanjuje s povećanjem temperature i negativna (od 0,72 do 0,90) paralelno smjeru vlakana i pozitivnom (od 32 do 22) okomito na smjer vlakana. Proizvodnja šipki od karbonskih vlakana u svijetu je oko 20 milijuna eura godišnje. Specifična toplinski kapacitet karbonskih vlakana obično iznosi 7,12. Specifična otpornost karbonskih vlakana ovisi od vrste vlakana, i pri 25 C visok modul je 775, a visoke čvrstoće karbonskih vlakana-1500 centimetar. Tkanina od karbonskih vlakana velike čvrstoće, male gustoće, fine debljine, glavni ne povećava težinu i presjek армирующих komponente veličine. Ostali sportovi uključuju hokej klubovi i ski-štapovi. Karbonskih vlakana je jedan od glavnih korisnika karbonskih vlakana u području sporta i rekreacije, kao što su golf-klubova, pecanje, teniski reketi, бадминтонные reket, bicikle, ski-štapovi, snowboards, jarbola za jedrenje i jedrenje tela. [11] tri važna programi u sportu-to je okvir za malo i reketa. Težina-to je najjednostavnija углеродная tkanina 1 K, карбоновая rama bicikla, tronožac osnovne korištenje 3 K углеродная tkanina. Karbonskih vlakana široko se koriste u izgradnji mostova i tunela i drugih konstrukcijskih tipova, popravak strukturni oblik armature i seizmička armaturu, kao i u Nodularni armaturu.5 er, 29er dostupan težina : 600g A : zakositi : 1-1 / 8 B : zakositi : 1-1 / 8 do 1-1 / 2 Standard : Standard EN
Garancija : 2 godine
Od karbonskih vlakana (CF) - to je nova vrsta vlaknastog materijala visoke trajnosti i visokim modulom vlakana sa sadržajem ugljika iznad 95%. Karbonskih vlakana - to je kompozitni materijal visoke čvrstoće na istezanje, blagost vlakana i обрабатываемостью.5 er 29er Carbon MTB Fork brand : FCFB materijal : Full Carbon Dropout : 9mm QR Tkati : black carbon obrada : mat / sjajni kočnica : 74.2 mm veličina disk kočnice : 27.strength, re-credit, keep the contract, to ensure product quality, variety of operating characteristics and the principle of small profits, win the trust of our customers. Procjenjuje se da je proizvodnja šišmiša godišnje dosegne 34 milijuna 40% šipke od karbonskih vlakana u svijetu izrađeni su od karbonskih vlakana.
Dongguan City Star Yao Bicikle Za Bicikle Co. Gustoća oko 1,5-2,0 grama po kubičnom centimetru, što je osim početne strukture žice, uglavnom je određena temperaturom karbonizacija. O prednostima nakon kupnje proizvoda due. Tkanina od karbonskih vlakana, također poznat kao tkanina od karbonskih vlakana, tkanina od karbonskih vlakana, tkanina od karbonskih vlakana, tkanina od karbonskih vlakana, pojas je od karbonskih vlakana, list od karbonskih vlakana (tkanine препрега). On ne samo da ima inherentna unutarnjim svojstva ugljikovih materijala, ali i kao mekoću tekstilnih vlakana može biti obrađen, tako i nova generacija армирующих vlakana. Karbonskih vlakana "izvana mekan iznutra jednostavno", kvaliteta aluminija veći nego što je lako, ali snaga veća od željeza i čelika, i ima коррозионностойкие, visoke modularni karakteristike vojnih i civilnih aspekata nacionalne obrane su važni materijalima. U kombinaciji sa svojim lagan, njegova težina je čak i lakši od aluminija, za manje od 1/4 čelika, željeza 20 puta jači od snage. Kapacitet tržišta okvir reketa je oko 6 milijuna godina.
Naslov : Full carbon 27. Dostupne su dvije debljine : 0,111 mm (200 g) i 0,167 mm (300 g).distribucija pribor od karbonskih vlakana, upravljača, подседельной cijevi, šipke, full koncentričnost sjedišta, cijena razumno.
Oglas s podacima o proizvodu obveza FCFB FW store je jedini brand flagship dućan Alibi, mi smo svečano obećanje da će svi proizvodi su originalni, u trgovini za kupnju robe dostupan aftermarket.distribucija biciklističke opreme od karbonskih vlakana, upravljača, подседельной cijevi, šipke, sedla-prodaja potrošača na tržištu, potrošači više uživaju visok status, tvrtka osnovana s brojem trgovaca i posrednika dugoročne i stabilne odnose suradnje. Karbonskih vlakana ima čvrstoće na istezanje od 2 do 7 Hpa i istezanje modul od 200 do 700 hpa. Od karbonskih vlakana koji se koristi u svakodnevnim predmetima osnove kao što su audio, Юба, grijalice i ostali uređaji, kao što su mobilni telefoni, prijenosna računala i drugih elektroničkih proizvoda, također se može vidjeti na slici karbonskih vlakana. To je izrađen od pahuljica grafitne микрокристалла i drugih organskih vlakana duž aksijalnom smjeru dlačice, vlakna, karbonizacija i графитации микрокристаллического grafitne materijala. Karbonskih vlakana također se koristi u veslanje, veslanje i druge morske sportove. Cijev vlakana ugljika 1 K rezultat rang od žice ugljika, sastav smole, gustoće tkiva ugljika, procesa tlaka kalup i temperature vrlo строга, tkanina cijena ugljika 1 K 3к tkanina ugljika 3 puta. Koeficijent toplinske ekspanzije karbonskih vlakana i drugih vlakana, on ima karakteristike анизотропии.

Više detalja

Iskoristite:
Brdski Biciklizam
brend:
FCFB
Broj Modela:
1
Veličina Stabljike:
27.2/30.8/31.6 mm
Vrsta:
Vilica proljeća (niska zupčanik Non-амортизируя)
Dužina Noža:
100mm
POGODAN ZA:
Disk kočnica
Materijal:
Karbonskih Vlakana
ovjes:
No
Veličina Kotača:
27.5 / 29inch

Izbor kupaca