• Nedavno
  • -18 %
Antički stari kineski MingDynasty trobojni porculanska bacač / bak, ručno oslikana lonac, nakit / kolekcija / obrt, Besplatna dostava

Antički stari kineski MingDynasty trobojni porculanska bacač / bak, ručno oslikana lonac, nakit / kolekcija

HRK 768.00
HRK 936.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev


Dragi prijatelju ,možete se kladiti Dinh na stari prekrasan porculanski C хинезе, iz 11. stoljeća. On je vrlo редок, a porculanski je jedinstven. To pokazuje drevnu kinesku priču sjajnu kulture obrt i razvoj. Tu su i simbol sreće i radosti. To je život, sretna, bogata i sretna, i tu može biti dobro mjesto, i kada ste kod kuće. Ona je vrlo visoka vrijednost zbirke. Kupujte s povjerenjem i ne propustite! Sretno vam! Ako počnete prikupljati, ili strastveni kolekcionar, to je trenutak koji ne želite propustiti. Kupujte s povjerenjem!
Sitnice : Roux je bio uključen u prvih pet najboljih porculana proizvoda dinastije Song (py, službenik, Jun, brat, može biti), a zatim ga ručno izabrali za придворного porculana kraljice. Proizveden u Хэнане линру, car uzrokuje qin (605 godina n. e) линру u Ручжоу, otuda i naziv "ru". Ru Yu chow-to je rodni grad ru, моделирующий jednostavan velikodušnost, njegova emajl, kao što je "olujni oblaci su slomljena", "Шицяньфэн plava Куисэ" hranjivo tlo, na primjer tijelo Донга, čije je tijelo glazura gusta zvuk, kao što je motor svijetla, ali nije blistava, s "Липи, rakovica pandža, komorača ili sezamovog cvijet", karakteristike, svjetski poznati kao "uis non jade, jade je za pobjedu"." Dragocjeni Агатовая glazura Hr, jedinstvena boja," glazura drevne агатовой legende", pohvalio. S promjenom svjetla, gledajući ga glazura, kao čudesni "razbijeni olujni oblaci", profinjena jednostavnost. Slika kože sale je Luka bio mali otvaranje filma, "rakovica pandža Липи sezamovog cvijet", rekao je on. Na фарфоровом površini Sjeverne Song Ширу uvijek je bilo ugravirano" Feng Hua", riječ, ministar Кенги Cai Jing выгравировал prezime" Cai riječi", kako bi vina Ki. Song Yuan, Ming i Qing iz vremena dvorišta ru kućanskih aparata, ulaze u zbirku knjižnice, doživljavani kao blago,kao Shang i Zhou Ding-skuplje. Zove se " čak i ako imamo veliko bogatstvo, kao Roux."

Više detalja

brend:
эдмугрел
Tema:
Anđeo
Regionalna Posebnost:
Kina
Mjesto podrijetla:
Jiangxi, Kina (Kopno)
Dob:
Starinski
Vrijednost:
Imaju vrlo dobru vrijednost коллекционную
Veličina:
29.5cm(h)*11cm(D)

Izbor kupaca