• Nedavno
  • -9 %
SDA40*60-B Besplatna dostava 40 mm promjer 60 mm hod vanjski navoj kompaktne baloni, boce s dvostrukim djelovanjem zraka pneumatski cilindar

SDA40*60-B Besplatna dostava 40 mm promjer 60 mm hod vanjski navoj kompaktne baloni, boce s dvostrukim djelovanjem

HRK 216.00
HRK 237.12

Količina robe
Dostupno na zahtjevAKO NEMA POSEBNIH ZAHTJEVA, PO DEFAULTU KOSA CHINA POST AIR MALL. AKO VAM TREBA JOŠ JEDAN POSAO-KURIR, MOLIM VAS, KONTAKTIRAJTE SA TRGOVINOM. SERVIS TRANZITA VRIJEME DOSTUPAN PRIJEVOZNIKA I ISKLJUČUJE VIKENDOM I PRAZNICIMA. TRANZIT VRIJEME MOŽE VARIRATI, POGOTOVO U VRIJEME BLAGDANA.AKO NISTE DOBILI SVOJ TERET U ROKU OD 45 DANA OD DANA SLANJA, MOLIMO VAS, KONTAKTIRAJTE NAS. MI ОТСЛЕДИМ SLANJE I VAS KONTAKTIRATI U ŠTO KRAĆEM ROKU SA ODGOVOROM. NAŠ CILJ JE ZADOVOLJSTVO KUPACA!
100% GARANCIJA NA PROIZVOD O. MOLIMO, KONTAKTIRAJTE NAS WITHIH KROZ 24 SATA NAKON ŠTO JE DOBIO PARCELU, POVRAT INKLUZIJE P&P ĆE ОКАЗАН U TOME SLUČAJU, AKO SE ROBA(OVA) SE NALAZI U IZVORNOM STANJU.
ZADOVOLJSTVO KUPACA JE VRLO VAŽNO ZA NAS, AKO STE ZADOVOLJNI NAŠIM PROIZVODIMA, MOLIMO VAS, NE ПОДДЕЛЫВАЙТЕ OSTAVITI ODGOVOR 5 ZVJEZDICA ZA DRDER. AKO NE SAISFIED, MOLIMO VAS DA NAS KONTAKTIRATE PRIJE NEGO ŠTO OSTAVITE BILO KOJI NEGATIVAN KOMENTAR ,MI RAZUMIJEMO CONCEMS I OSJEĆAJ KOJI MOŽETE IMATI, MI ĆEMO POKUŠATI UČINITI SVE ŠTO JE MOGUĆE KAKO BI SE RIJEŠILI OVI PROBLEMI, PLIASE DAJTE NAM ŠANSU, HVALA!
DRAGI PRIJATELJU, MI OBIČNO SMANJITI CIJENU NA RAČUNU, KAKO BI SE IZBJEGLO POREZ, OBIČNO, SAD-TO NIJE PROBLEM, ALI ZA NEKE ZEMLJE TO JE MALO TEŠKO, NA PRIMJER, KANADA, AKO POSTOJI NEKI POREZ PLAĆAJU STRANE VLADE ,KLIJENT BI TREBAO BITI ODGOVORAN ZA POREZ, HVALA!

Više detalja

Vrsta:
Cilindar
Broj Modela:
SDA40X60-B
Naziv proizvoda:
Kompaktni Cilindar
Model:
SDA40X60-B
Tip Akcije:
Double Učinak
Tekućina:
Zrak
snaga:
pneumatski
dosada:
40mm
udarac:
60mm
Maksimalni pritisak:
0,7 Mpa
Materijal:
Aluminijska Legura

Izbor kupaca